zaterdag 29 maart 2014

De wooncontainers afleveren in Botosani

Vandaag, 29 maart, zijn we in Breaza aangekomen we blijven daar tot maandagmorgen vroeg. We kijken terug op een hele mooie week.

Maandagochtend vertrokken we om 11:30 uur uit Schagerbrug alle voorbereidingen waren op dat moment klaar. We hebben een overnachting gemaakt in Duitsland. De volgende dag zijn we gestopt ongeveer 50 kilometer voorbij Boedapest.

Hier de foto's van de 1e twee dagen.

Op woensdag hebben we een overnachting gemaakt in Suceava, ongeveer 50 kilometer voor Botosani. Donderdagmorgen vroeg zijn we aangekomen bij Casa Ioana in Botosani, we zijn direct begonnen met het lossen van de containers.

De eerste wooncontainer afleveren was een heel bijzondere ervaring voor ons. Het is heel moeilijk te beschrijven welke verandering we hebben kunnen realiseren in het leven van de oma met haar twee kleinkinderen. De blijdschap maar ook het ongeloof was groot bij hen.

De foto´s maken het een beetje duidelijk verwacht ik.

hier de link naar deze foto's.


Ook de tweede wooncontainer is op een goede plek terecht gekomen. Twee oudere mensen en hun dochter met twee kleine kinderen gaan er in wonen. Ook zij waren heel blij en dankbaar om wat de vrijwilligers en de sponsors van St. Promotie Promotie voor hen hebben gedaan. Cristi gaat e.a. begeleiden. Het is allemaal heel goed verlopen allemaal, mooi om mee te maken.

Vrijdag zijn we naar Breaza gereden en hebben op de weg daar heen een vracht hout geladen.

Hier de link naar meer foto's van die dag.


Dinsdagavond of woensdagochtend hopen we weer thuis te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten