zaterdag 17 januari 2015

Bericht van Marien Kroon

Pakketten
Op vrijdag 12 december jl. mochten wij 325 pakketten in ontvangst nemen waarvoor onze grote dank!
Een week later mochten op vrijdag 19 december mochten wij als Stichting Charis de mensen uit onze wijk blij maken met een mooi pakket voor tijdens de feestdagen. Wij hebben een kerstviering gehouden waarin de kinderen van Casa Speranta een aantal liederen en een verhaal hebben gedaan, en de tieners een toneelstuk. Naast dit alles hebben we het verhaal van Vadertje Panov verteld, maar natuurlijk zoals dat hoort bij kerst hebben we gezamenlijk een aantal kerstliederen gezongen.
Tegen het eind van de viering hebben we aan elk gezin een pakket gegeven. Hieronder ziet u een fotocollage van de viering en het uitdelen van de pakketten.
Naast dat wij pakketten hebben kunnen geven aan de mensen in de wijk hebben wij een aantal andere organisaties en stichtingen verblijd met een aantal pakketten.
Elk jaar is een groot feest om te zien hoe blij en dankbaar de mensen zijn met een pakket.  De foto’s mag u gebruiken voor eigen promotie. Voor u is het beschikbaar stellen van de pakketten misschien iets kleins maar voor de gezinnen hier een heel groot cadeau. 
Wij hopen deze jaren lange traditie samen met u voort te kunnen zetten en een heleboel gezinnen elk jaar een mooi cadeau te kunnen geven voor tijdens de feestdagen.  Nogmaals willen wij u hartelijk danken.
Namens alle gezinnen en medewerkers van Stichting Charis wensen wij u een mooi en gezond 2015 en Gods zegen.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten