donderdag 3 november 2016

Kerstpakketten 2016

Het is weer zover!
  
We gaan weer pakketten maken en verspreiden met kerstmis. De planning is rond en de een deel van de spullen hebben we op voorraad, met dank aan o.a. het Rode Kruis en  andere zeer gewaarde partners van onze stichting. Dankzij onze trouwe sponsors lukt het ons ook weer een flinke bestelling te plaatsen bij Karin van Kesteren, filiaal manager bij de AH aan het A.C. op ’t Landtplantsoen in Heerhugowaard.

Op vrijdag 18 november zijn alle spullen binnen en gaan we met hulp van medewerkers van Rabobank Alkmaar een start maken met de productie van de eerste pakketten.

Hier gaat het om ongeveer 30 producten in een doos
doen. Weer een mooi pakket, de mensen waar het om
gaat in Roemenië kijken er al naar uit.Op maandag 21 november en dinsdag 22 november tussen 8:30 u. en 9:00 uur gaan we van start met voluit draaien en de eerste twee vrachtwagens laden. Ik hoop dat er weer genoeg assistentie komt om ons te helpen bij het maken van de 3.775 pakketten.

De koffie, wat lekkers en de lunch wij zorgen er weer voor. De vorige keren was ook even aanpoten maar er heerste een geweldige sfeer en was het een leuk samenzijn. Ik vertrouw erop dat het ook deze keer gaat lukken.

-->

Even een mail naar info@stichtingpromotie.nl of je kunt helpen of doorgeven aan een ander contactpersoon helpt ons e.a. goed te kunnen regelen.

Maarten Koel
voorzitter St. PromotieNovember 2015
Geen opmerkingen:

Een reactie posten