zondag 12 augustus 2018

Weekbericht (32)


Er moet wel wat zijn om te koken natuurlijk.
Siem en Abe zijn vrijdag weer veilig thuis gekomen van hun rit naar Breaza. Op de heenweg hebben ze drie en een half uur oponthoud in Tsjechië gehad door een ongeluk bij een wegversmalling i.v.m. wegwerkzaamheden. De rit ging langs de boerderij in Marghita waar ze de 2e partij groenten geladen hebben voor het bejaardenhuis in problemen nabij Breaza. Dinsdagavond evengoed nog gelost, het is wel laat geworden. De terugreis verliep zonder problemen.
Hier de link naar foto's ook van deze rit.

Woensdag zijn we in onze opslag aan het opruimen geweest, verder stond de dag in het teken van het ophalen van een flinke partij koekjes uit België en Zaandam. In Assen hebben Charles en Haye 17.000 kg kleding geladen bij Sympathie, dit gaat voor een groot deel naar Moldavië of de Oekraïne.  

Aanstaande woensdag gaan we weer laden voor Breaza, er is daar nog steeds veel vraag naar ziekenhuisbedden. Op de terugweg zijn er fietsen te laden. Gerrit de Boer en zijn vrouw gaan deze vracht wegbrengen, hun reis start woensdagmiddag.

Verder kunnen we in Den Haag woensdag 100 matrassen ophalen. Morgen ga ik nog wat ophalen uit ons depot in Zaandam.

Het is nog lang niet de ideale maatschappij in Roemenië, ik zou haast zeggen gelukkig komt er nu iets van een protest van de grond tegen de corrupte regering.


Het onderstaande bericht heb ik deze week geplaatst. Zo langzamerhand is er veel om op terug te zien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten