zaterdag 25 augustus 2018

Weekbericht 34


-->
Weer een mooie week achter de rug. Gerrit en Yfke hebben een mooie rit gemaakt naar Marghita en Breaza, zaterdag de laatste fietsen in Dronten afgeleverd en de BBQ bezocht in Schagerbrug.

Woensdag hebben we geladen voor Pieter Nagel in Minis en het opvanghuis voor zieke en dementerende ouderen in Tinca. De laatste tehuis is een bijzondere plek, een particulier initiatief van iemand die zicht bekommerd om de allerzwakste in de Roemeense samenleving in zijn omgeving. We hebben er ongeveer vier jaar geleden bedden gebracht etc. Pieter Nagel brengt er regelmatig spullen vanuit Minis. Haye en Charles gaan een verslag en foto’s maken van hun ervaringen daar.

Zaterdag was de BBQ weer een groot succes de weergoden waren ons goed gezind, het bleef
vrijwel droog. Er waren 42 deelnemers de verzorging door Geeske en Jaap en onze kok Gerrit Dijkstra was weer perfect. Hier de link naar wat foto's

Komende dinsdag gaan  Siem en Abe naar Assen om bij Sympany acht duizend kilo gebruikte schoenen te laden en in balen geperste kleding. Een enorme hoeveelheid natuurlijk die uiteindelijk verdeeld gaat worden over projecten in Roemenië, Bulgarije, Oekraïne en Moldavië.  Dit in samenwerking met stichting HRIF (fam . Veenstra) en Brederman uit Duitsland.


Woensdag komt een truck (waarschijnlijk uit Bulgarije) alvast een deel van onze voorraad balen kleding en schoenen laden voor een project in Bulgarije. Dit is voor dit jaar dan truck nummer 30 die we laden met hulpgoederen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten