zondag 3 maart 2019

Weekbericht 8


Het gaat maar door met inkomende en uitgaande goederen, de afgelopen week hebben we de 10e truck geladen dit jaar. Het streven is om ruimte te creëren in onze opslag in Broek op Langedijk zodat we op 21 en 22 maart 4.000 pakketten kunnen maken om te verdelen voor Pasen.


Maandag vertrekken Rob en Jelle met een combi baar Breaza waar we voornamelijk ziekenhuisbedden en matrassen in hebben geladen. Hier is nog steeds veel vraag naar in Reghin en Tirgu Mures. De Roemeense truck die we woensdag geladen hebben met bestemming Botosani gaan ze maandagmiddag lossen daar. In deze trailer konden we weer veel conserven en ander voedsel laden.
Heel blij met hun spullen.

Heel mooi dat we zoveel aangeboden krijgen, vooral in deze tijd van het jaar hebben heel veel mensen in Roemenië hier gebrek aan.

Aanstaande dinsdag komt er weer een Roemeense truck die bouwmaterialen komt laden met bestemming Breaza en omgeving.  Aanstaande woensdag komt er nog een Roemeense truck en die gaan we laden met bestemming Marghita. Woensdag hebben we ook weer ophaal en opruim klussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten