zondag 28 juli 2019

Weekbericht 27

De warmte van de afgelopen week heeft ons niet in de weg gestaan om weer een heleboel werk te verzetten.

Op maandag begon het met het lossen van een trailer met bouwmateriaal en het ophalen van een mooie partij bureau en kantine stoelen bij het Horizon college in Purmerend. Op dinsdag kwam de 1e van de 2 Roemeense trucks al aan in Broek op Langedijk. Met een klein groepje is deze truck geladen met vooral de bouwmaterialen, matrassen kleding en de bureau stoelen. We begonnen om 8 uur en om 11 uur ging de truck op weg naar Breaza. Hij is daar vrijdagochtend vroeg gelost, alle deze spullen zullen weer een mooie bestemming krijgen. Hier de link naar een paar foto's.

Keukenhulp in Botosani.
Op woensdag hebben we de 2e truck geladen, ook dit ging vlot en om 12 uur ging hij op weg naar Marghita. De chauffeur was (onaangenaam) verrast dat hij daar moest lossen, volgens hem was de afspraak lossen in Botosani. Dit beruste op een misverstand gemaakt op het kantoor van het transportbedrijf in Roemenië. Uiteindelijk is besloten dat hij eerst ging lossen in Marghita en daar weer een aantal pallets sperziebonen, verse groenten en aardappelen van de boerderij kon laden voor Botosani. Klopte zijn planning ook en Cristi was blij met de groenten en de bonen. Zaterdag heeft een zwager van Cristi vast de verse groenten opgehaald bij het transportbedrijf in Suceava. Maandagochtend komt de truck de rest lossen in Botosani. Daarmee is dan de lading van de 32e truck die we dit jaar hebben geladen op zijn plek gekomen. Hier de link naar een paar foto's.

Mr. Piu woont nog niet in zijn eigen huisje, hij weet intussen en is het daar ook mee eens, dat hij aanstaande dinsdag of donderdag weer terug gaat. De directeur van het verzorgingshuis in Deda gaat hem dan brengen. Het erf moet nog worden gevlakt met de bulldozer van de gemeente, helaas is de afspraak met de zoon van de burgemeester nog niet nagekomen door hem. Voor de rest is alles er klaar voor.

We hebben afgelopen woensdag ook een combi vol geladen bij onze opslag in Zaandam. Aanstaande dinsdag gaan we dit nog een keer doen en dan is het leeg daar. Op 31 juli kunnen we dan de sleutel inleveren en daarmee is dit hoofdstuk dan afgesloten. We blijven samen met de voedselbank Amsterdam zoeken naar een andere opslag in die regio.


Maandag gaan we weer stoelen ophalen bij het Horizon college in Purmerend. Dinsdag matrassen ophalen in Wognum bij St. Leekerweide. Woensdag is een opruimdag en donderdag gaan we nog bedden en wat andere spullen ophalen bij Magnushof in Schagen.

Lees ook het vorige bericht, de herhaling van de uitnodiging voor de BBQ op 17 augustus.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten