zondag 5 januari 2020

Weekbericht 1 2020




Op maandag 30 december hebben we de laatste klussen gedaan. In Heemstede bij BMN wilde ze 2020 graag met een schone lei beginnen. De combi 133 zit dus weer vol met bouwmaterialen, vooral gipsplaten en houten balken, woensdag gaan we hem lossen. In Wormerveer konden we 4 pallets met etenswaren ophalen.

Maandag 6 januari gaan we weer een truck met trailer laden met bestemming Botosani. Voor woensdag 8 januari loopt ook nog een aanvraag voor een Roemeense trailer, deze zou dan naar Deaj
kunnen met de overgebleven spullen van Henk Muller, bouwmateriaal en nog wat eten en kleding. In Deaj verblijft Henk Muller en er is daar een opslagplaats voor hulpgoederen.



In het vorige weekbericht schreef ik al over de herbouw van een verband huisje in de wijk  Valea Rece naast de vuilnisbelt van Tirgu Mures. Henk heeft wat meer informatie hierover en we hebben besloten de herbouw te financieren. Op korte termijn zal worden begonnen met de bouw. Er zijn ideeën over hoe deze mensen verder uit het slob te halen daarover later meer.

Op vrijdag 10 januari 2020 houden we onze nieuwjaarsreceptie.


De voorbereidingen zijn weer in volle gang. De gastvrijheid van onze brandweer stellen we erg op prijs. Onze afdeling catering draait ook weer volop, het zal onze gasten aan niets ontbreken.

Van de terugblik op 2019 is een avondvullend programma te maken zoveel dingen zijn de moeite waard om te laten zien en om over te vertellen. (We houden het zo kort en informatief mogelijk.)  

Het adres van de brandweerkazerne in Heerhugowaard is Zuidtangent 3, 1702 VR Heerhugowaard. Vanaf 16 uur tot 20 uur zijn alle vrijwilligers en sympathisanten van harte welkom.


We houden een presentatie over ons werk in 2019 en kijken vooruit naar 2020. Ook de reis naar Roemenië september 2020 komt aan bod.

We zorgen natuurlijk voor een hapje en een drankje. We mogen dit al een aantal jaren organiseren en de ervaring leert dat het een leuke en gezellige bijeenkomst is.

Het zou leuk zijn als ook de “parttime” vrijwilligers komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten