zondag 6 december 2015

De eerste rit klaar direct laden voor de 2e lading kerstpakketten

De rit naar Marghita met pakketten voor Getz en Salard is goed verlopen, op de terugweg moest een technisch probleem  door een monteur worden opgelost, hierdoor ontstond wat vertraging voor Gerrit en Nico. Het laden van een VW busje in Oostenrijk voor Jack van den Heerik, leverde ook wat problemen op maar keurig opgelost allemaal. Vrijdagavond waren ze weer thuis.

De rit van Charles en Gerrit de Boer naar Breaza is vlekkeloos verlopen, zelfs direct al vanuit Breaza pakketten weggebracht naar Deda voor verspreiding daar. Vrijdagavond waren ze weer thuis met ruim 4.000 kilometer meer op de teller.

De 133 weer klaar voor vertrek
En dan zaterdagmorgen 5 december laden was de planning. En ja hoor, daar waren om 8 uur morgens weer 15 vrijwilligers om deze klus te klaren!! Twee vrachtwagens laden van ieder 115m3 en dan tot het laatste gaatje vullen is een aardige klus op de verjaardag van Sinterklaas. Het liep gelukkig allemaal erg voorspoedig en om 12:30 u stonden ze klaar voor de rit, een absoluut record.

Maandagmorgen vroeg vertrekken Johan Haak en Haye Nicolay naar Ticau, Floresti en Minis om daar pakketten te brengen. Jaap Lighart en Maarten Koel gaan naar Botosani en Breaza.

De laatste doosjes in de 132
Volg de berichten op dit blog over het uitdelen,

1 opmerking: