zondag 3 januari 2021

Weekbericht 1 / januari 2021.

Het eerste bericht op ons blog in 2021, we hopen dat er nog vele volgen met vooral goed nieuws. We wensen iedereen een gelukkig en gezegend Nieuwjaar.

In 2020 is er elke week een stukje geplaatst op dit blog en geeft daardoor een mooi overzicht van alle activiteiten in dat jaar. We hebben een enorme hoeveelheid goederen kunnen wegbrengen en daarmee heel veel mensen geholpen. Dankzij onze sponsors, sympathisanten, de inzet van onze vrijwilligers en de hulpverleners in Roemenië, hebben we dit kunnen realiseren. Best een prestatie waar we een beetje trots op mogen zijn. 

De kranten en alle andere media hebben veel aandacht geschonken aan de gevolgen van het overbekende virus. Dat allemaal nog een keer dunnetjes over doen in dit blog laat ik daarom achterwege. Liever kijk ik vooruit, gelukkig ziet het er naar uit dat we ons over niet al te lange tijd weer vrijer kunnen bewegen. Zoals ik al vaker schreef hebben de mensen van onze doelgroep in Roemenië het extra moeilijk. Onze hulpverleners ter plaatste willen graag helpen en met de goederen die wij brengen lukt dat ook. We blijven dus doorgaan met wat we doen en gebruik maken van de mogelijkheden die we hebben. Het is nuttig en nodig.


Een welkome aanvulling op haar mini pensioen.
De laatste truck uit Broek op Langedijk in 2020 (de 57e) is de dag na Kerstmis gelost in
Breaza en Deaj. Imola stuurde er foto’s van en er staat een update op haar blog.

Hier de link naar foto's.

fazakasimola-csaba.blogspot.com/
Henk Muller stuurde ook weer foto’s en nu ook een nieuwsbrief met een jaaroverzicht van het werk van zijn stichting.

Hier de link naar foto's.

Hier de link naar de nieuwsbrief.

Toth Attila stuurde ook weer veel foto’s.

Hier de link naar de foto's.

Cristi uit Botosani is druk geweest met pakketten maken en wegbrengen, er komen steeds meer mensen bij hem met vragen om hulp. Gelukkig wil hij zoveel mogelijk mensen helpen en is het heel prettig om zo samen te werken. 

Hier de link naar foto's.

Stichting Manna was in het nieuws met een mooi artikel in de uitgaven van Rodi Media.

Hier de link naar dit bericht.

Max Veenstra stuurde een bericht over een kerstviering in Libanon door lifecenterbeirut.org. Deze organisatie krijgt via Max steun uit Nederland. In Google  de zoekwoorden vluchtelingen en/of armoede gebruiken geeft veel stof tot nadenken.

Hier de link naar foto's.

De komende week is het de bedoeling om twee auto’s te laden de eerste gaat naar Pieter Nagel in Minis, deze staat maandag 4 januari voor de deur. Er is al een laadploeg.

Een tweede gaat naar Botosani, deze vriestrailer krijgt een lading diepgevroren levensmiddelen mee. Wanneer deze komt is nu nog niet bekend.

De Covid-19 regels blijven van kracht, we blijven in kleine groepjes werken kom dus niet zonder vooraankondiging naar de Dulleweg 20.Geen opmerkingen:

Een reactie posten