zondag 14 april 2024

Weekbericht 15/24

De verdeling van de pakketten schiet al aardig er komen steeds meer foto’s binnen. De mensen zijn er weer heel blij mee.

 

Woensdag 10 april hebben we een trailer geladen met bestemming Breaza. We konden een mooie gemixte en waardevolle lading samenstellen, van etenswaren, koek, kleding, meubels en medische artikelen. Vooral de etenswaren zijn belangrijk, niet iedereen kan maar even naar de winkel lopen om inkopen te doen. De truck was mooi op tijd en het laden geen vlot, er waren ook nu weer genoeg mensen om te helpen. De ophaal klussen gingen ook vlot, alleen Haye en Clement waren langer onderweg. De trailer gaat in Duitsland op de trein en gaat naar Arad. Vandaar gaat deze trailer met een andere trekker ervoor naar Breaza. De aankomstdatum is nu nog niet bekend.


Hier de link naar foto's.

 

Vrijdag 5 april hadden we twee trucks geladen. De eerste kwam maandag 8 april lossen op de boerderij in Marghita. Er konden daar een paar pallets met aardappelen worden bijgeladen voor Reghina uit Ticau, het tweede losadres van deze truck.

 


Attila stuurde wat foto’s van het lossen. Ook van het voorjaarswerk op de boerderij. De vroege aardappelen komen al boven de grond, de velden met koolzaad staan prachtig in bloei. Mooi om te zien allemaal.


Hier de link naar foto's.

 










Reghina uit Ticau stuurde foto’s van het lossen en haar overige activiteiten.

 

Hier de link naar foto's.

 

Op dinsdag heeft de chauffeur van deze truck de laatste pakketten gelost in Botosani. Cristi heeft niet lang gewacht met het wegbrengen van de pakketten en was de afgelopen week weer druk bezig. Hij maakt lange dagen en staat open voor nieuwe dingen, er komt veel op hem af. De mensen in de dorpen rond Botosani waren blij met zijn visite.


Hier de link naar foto's.



Truck nummer twee kwam op dinsdag 9 april lossen in Breaza en Reghin, dit verliep
allemaal zonder problemen. Csaba is direct bezig gegaan met de verdere verspreiding.


Hier de link naar foto's. 


 


Henk Muller heeft ook weer allerlei activiteiten ondernomen, zie het onderstaande fotoalbum met toelichting.  


Hier de link naar foto's.

 

Marin en Hennie uit Band hebben een drukke week achter de rug. Marin was de voorganger bij een doopplechtigheid. Op maandag en vrijdag de maaltijdvoorziening, een huisje bouwen en een ander opknappen. Er is iemand overleden, het afscheid nemen gaat anders dan bij ons. In het onderstaande album zit een video met het optreden van een hiervoor ingehuurde zanger. De pakketten werden ook hier blij in ontvangst genomen.


Hier de link naar foto's. 



Viorel en Elena hebben ook niet stilgezeten, er werd weer veel brood gebakken, eten gemaakt en uitgedeeld. Het uitdelen van de pakketten was een feest, ze zijn goed terechtgekomen.


Hier de link naar foto's.

 


Woensdag 17 april gaan we een truck laden met bestemming Marghita. Voor een gevarieerde lading ontbreekt nog wel aan etenswaren, ik hoop dat daar nog verandering in komt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten