dinsdag 30 mei 2017

Help mee een huisje bouwen en sponsor Piet


Het jeukt Piet Dijkstra weer onder de voeten. De 4-daagse komen er namelijk weer aan. Hij wil dan ook weer  in totaal zo’n 320 kilometer lopend gaan afleggen door deelname aan de 4-daagse van Alkmaar en aan de 4-daagse van Nijmegen.
Hij wil daarmee ook weer geld inzamelen voor een groep van minstbedeelden in de Europese samenleving en is daarvoor op zoek naar sponsors.

Vorig jaar is er met het gesponsorde geld een keuken en een groentekelder gerealiseerd kunnen worden voor twee mensen die zich vrijwel belangeloos aldaar inzetten voor de mensen aan de onderkant van de Roemeense samenleving.

Ook dit jaar wil hij voor de gesponsorde inleg geen anti-jeuk- of talkpoeder kopen, maar zich inzetten voor de bouw van een huisje in de omgeving van Reghin (Roemenië) voor een gezin dat dit ontstellend hard nodig heeft. Momenteel wonen zij in een krot waar bij ons niet eens de varkens in  worden ondergebracht.

Stichting Promotie, waar Piet een vrijwilliger bij is, heeft in het afgelopen jaar een vijftal huisjes mede gerealiseerd. Er zijn echter nog meer van die huisjes “broodnodig” en dat is ook in Europa op amper 2 uur vliegen van hier.

Voor zo’n € 4.000,= kunnen we de een goed huisje laten bouwen door het bouwteam van onze partner in Roemenië. Dit zijn Ronald en Pauline Wolthuis van St. Phoneo die veel ervaring hebben met hulpverlening op deze manier.

Piet Dijkstra en Stichting Promotie hopen dat met uw steun dit gerealiseerd kan worden.

Uw bijdrage kunt u overmaken op bankrekening nr.: NL48 RABO 014 67 57 378 van Stichting Promotie, onder vermelding van : Sponsoring 4-daagse Piet.


TIP:


Stichting Promotie is een door de Belastingdienst goedgekeurde ANBI waardoor uw gift aftrekbaar is bij de aangifte inkomstenbelasting.Van dit naar 
naar dit!! HELP MEE en sponsor Piet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten