zondag 28 mei 2017

Pieter en Petra Nagel uit Minis-->
Hallo Maarten en alle vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken.

Eerstes onze dank voor het geduld, het heeft even geduurd maar het toestel waar de meeste foto's in zaten was gecrasht en moest gerepareerd worden.

Namens alle ontvangers heel hartelijk dank het waren weer geweldige pakketten. Op enkele foto’s zie je jonge mensen met blauw geruite tassen lopen, de jeugd van een kerk in Arad heeft een actie gehouden in een grote arme Zigeunerwijk in Arad daar hebben we een aantal pakketten onder verdeeld en zij hebben van hun zakgeld daar andere levensmiddelen bijgestopt samen  met speelgoed en kleding.

De ziekenhuisbedden zijn naar een bejaarden verzorging tehuis gegaan in een dorp naast Petrosani . Dit tehuis wordt gerund door een Pinkster stichting en runt dit op gaven en giften voor het grote deel.

Petrosani, eens een rijke omgeving vanwege de kolenmijnen is nu een zeer arme streek geworden na sluiting van bijna al de mijnen er is geen industrie daar en bijna iedereen is werkeloos en dat is zeer zichtbaar en voelbaar. We hebben daar een paar goede betrouwbare vrienden die ons de weg wijzen in de problemen daar  en we proberen hen waar mogelijk beetje bij beetje te helpen.

Een  speciaal bed is gegaan naar een vriend en zakenrelatie van mijn zoon Ruben.
Deze man 54 jaar lijdt nu sinds november 2016 aan de ook in Nederland bekende ziekte ALS.
Ik ken hem ook persoonlijk, maar Ruben zegt Papa je kent hem niet meer terug nu na
5 maanden. Hij kan niets meer, we hebben een bed bij hem neer gezet met een goede matras en een rollator. Hij stond te huilen als een kind. De volgende dag mailde hij, ik heb in maanden niet zo goed geslapen, zonder pijn in mijn botten. Dus lieve mensen het heeft werkelijk zin dat we omzien naar deze mensen in nood.

Namens allen heel hartelijk dank .en wij wensen jullie veel gezondheid en sterkte met al jullie werk wat jullie doen.

Groeten van Petra en Pieter Nagel 

Minis Roemenië.

Hier de link naar de foto's van Pieter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten