zondag 25 november 2018

Weekbericht 46


Dat we een geweldige week achter de rug hebben is wel duidelijk, lees de eerdere berichten hierover nog maar even terug.

Vannacht vertrekken er twee trucks. Charles en Haye hebben drie adressen, Ticau, Floresti en Minis. Behalve 875 pakketten hebben ze vooral ook veel kleding mee. Kleding is nog altijd welkom, voor velen lijkt de tijd  stil te hebben gestaan, het lukt ze niet uit de vicieuze cirkel van armoede te ontsnappen. Het steuntje in de rug wat wij hen bieden helpt hen echt. 


Kees en Nico gaan naar Marghita en Salard met in totaal 1.040 pakketten, hier zitten ook de pakketten voor Dwight Delong uit Oradea bij. Het verdelen is voor de mensen ter plaatse ook nog een aardige klus. We wachten op de verhalen en foto’s hoe dit allemaal weer gaat.

Er is al een flinke slag geslagen met het verhuizen naar Broek op Langedijk maar er is nog veel te doen. Maandag gaan we met een groepje hier verder mee en de woensdag besteden we hier ook aan.

Dinsdag gaat Siem een trailer kleding ophalen in Vlissingen, hier is een sorteerpunt van Dorcas. Zelf lukte het hun niet om dit op te halen, wij nemen deze klus dus even over en brengen de kleding daarna naar onze projecten in Roemenië.

Donderdag aan he einde van de dag komen Kees en Nico weer terug als alles volgens plan verloopt. We gaan dan donderdag direct weer laden zodat Gerrit en Jelle er mee naar Breaza kunnen vertrekken. Ze hebben dan even meer tijd en kunnen ook helpen met het uitdelen van de pakketten.

Het is dus te hopen da niet alle energie van de vrijwilligers vorige week is opgebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten