zondag 11 november 2018

Weekbericht 44


-->
Het is nogal bedrijvig geweest de afgelopen week en woensdag was het een dikke pechdag voor Ben. Over een kleine oneffenheid gestruikeld waardoor hij moest worden opgenomen in het ziekenhuis voor onderzoek, pijnbestrijding etc. Hij heeft een scheurtje opgelopen in een bot, de revalidatie zal enige tijd duren.

De ziekenhuisbedden ophalen uit Den Helder loopt iets anders dan de planning maar dankzij de inzet van onze trouwe vrijwilligers hebben we er al ongeveer 100 kunnen ophalen. Een aantal hebben we direct geladen voor de rit van volgende week naar Breaza. Een deel is opgeslagen in Zaandam en in Broek op Langedijk. De bedden waren zonder matrassen maar dankzij de firma Joers konden we in Hoorn bij een vestiging van de Omring 100 matrassen ophalen. 


Vrijdag werden ook 100 setjes schoolmeubelen uit Julianadorp gebracht. Ook uit andere plaatsen en door andere mensen zijn er weer veel goederen gebracht.

De bestelling bij AH t.b.v. de kerstpakketten is akkoord bevonden aflevering zal plaatsvinden op woensdag 21 november in Broek op Langedijk. Ook brengt de Dozenhal uit Ermelo weer 4.000 lege dozen. Gelukkig melden zich steeds meer mensen aan om ons te helpen op 22 en 23 november. We hebben veel mensen nodig als je kunt meehelpen heel graag.

De verbouwing en inrichting van onze nieuwe loods aan de Dulleweg 20 in Broek op Langedijk loopt goed. De stellingen zijn geplaatst net als een extra overheaddeur en de bouw van de kantine vordert gestaag. De kantine zal met de kerstpakkettenactie nog niet helemaal klaar zijn maar dat gaat niet voor problemen zorgen.


Aanstaande woensdag gaan we goederen verhuizen vanuit Heerhugowaard naar Broek op Langedijk. Er zijn nog ophaalklussen en er is een rit naar Andijk vanuit Broek op Langedijk met voedselpakketten van de Dorcas winkelactie.

Charles en Sam gaan vannacht weer naar Breaza, dit is transport nr. 39 dit jaar. Volgens de planning zijn er nog acht ritten te doen. We stevenen af op een absoluut record voor wat betreft het aantal transporten, juist op het moment dat stichting Promotie 25 jaar bestaat.😊






Geen opmerkingen:

Een reactie posten