zondag 25 november 2018

Bericht over onze vrienden van de Prinsenstichting.


     
Voor de laatste keer naar de Flemingstraat in Heerhugowaard om Kerstpakketten te maken !!!!!!!
Op donderdag 22 november waren Jordy, Leo, Omer, Jasper, Alondra, Marissa en Ingrid van de Prinsenstichting uit Koog aan de Zaan reuze blij dat zij uitgekozen waren om te midden van 80 andere vrijwilligers mee mochten werken aan het maken van de 3800 kerstpakketten voor de armen in Roemenië. 

Mark kon helaas niet mee, omdat er niet meer ruimte was in de auto’s van de begeleiders. Maar Mark gaf evengoed twee speelgoed vrachtauto’s  voor de arme kinderen in Roemenië mee. Hartverwarmend is de betrokkenheid van onze cliënten.

Op vrijdag 23 november stonden Tessa, Jeroen en Ghysandra om acht uur al klaar en zijn Dusty, Merlin, Sandra en Michelle om 9.00uur van het activiteitencentrum vertrokken naar de hal van Stichting Promotie . Maanden lang zijn zij bezig geweest met de voorbereidingen . Zij hebben rozijnen, witte bonen en chocolade pinda’s in plastic potten verpakt . Ook deze potten zijn in de kerstpakketten gestopt. 

Al deze jongelui werken op het activiteiten centrum van de Prinsenstichting en kijken uit naar het inpakken van de Paas en Kerstpakketten. Zij zoeken direct een plekje aan de lopende band en gaan snel aan de slag. Zo mooi om te zien hoe warm zij onthaald worden door allen die met hetzelfde doel aan de lopende band staan. Een mooi kerstpakket maken voor de arme die hier zo naar uit kijken.

Met veel plezier zijn de dagen weer voorbij gevlogen. Met dank aan de goede verzorging van de lunch en alle lekkers die ons tussendoor is toegestopt.

Het was heeeeel hard werken en iedereen was heeeel erg vermoeid in de auto terug naar de Westerkoogweg in Koog aan de Zaan. Waar vele van deze groep ook wonen.

Nu blijft bij iedereen een vraag over en die is. Waar in Broek op Langedijk gaan we de volgende keer pakketten maken??????

Marina Molenaars

-->

Geen opmerkingen:

Een reactie posten