zondag 7 april 2019

Weekbericht 13


-->
Het is iets rustiger geworden zo leek het afgelopen week, dit na een lange periode van heel veel inkomende en uitgaande goederen, verhuizen, pakketten maken etc..

Charles en Gerrit waren woensdag weer thuis na hun rit uit Breaza, de truck heeft na de reparatie verder goed gedaan. Hun belevenissen staan al beschreven in het vorige blog.

Het leger helpt ons met matrassen!!
Woensdag hebben we wat schoolmeubelen opgehaald en andere spullen. We kregen bezoek van Pieter Nagel uit Minis die even op familiebezoek was in Nederland. Pieter woont al lang in Roemenië en kan mooi omschrijven wat er allemaal gebeurt. Voor de zwakkere in de samenleving is geen vangnet en mensen en gezinnen die in armoede leven zijn nooit ver weg. Al jaren heeft hij zijn gaarkeuken project en is voorganger in zijn eigen kerkje. Hier de link naar hun website, niet helemaal actueel maar toch geeft het een goede indruk.

De auto met pakketten die naar Ticau, Floresti en Minis gaan hebben we ook nog even geladen. Charles en Haye gaan er mee op reis. Hier nog de link naar de website van de familie Kroon in Floresti. stcharis.org

Aanstaande woensdag zijn er weer ophaalklussen en gaan we de laatste 1.000 pakketten laden met bestemming Breaza en wijde omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten