zondag 21 april 2019

Weekbericht 15


De afgelopen week hebben we even een tussensprint gemaakt. Op dinsdag hebben we een Roemeense truck geladen met bestemming Botosani. Behalve deze truck waren er nog twee leeg in buurt en de vraag kwam of we wellicht nog meer lading hadden voor Roemenië. Na overleg met Cristi hebben we besloten er donderdag nog een te laden, ook weer voor Botosani. Op de vraag, Cristi is dit niet veel te veel in zo’n korte tijd (?), kregen we als antwoord, absoluut geen probleem samen met mijn contactpersonen uit de dorpen rond Botosani kunnen we snel en goed de goederen verdelen. Er is een groep uit Bonn aan het helpen en die vinden dit ook fantastisch. Nieuwe foto's toegevoegd aan dit album

De truck die we dinsdag geladen hebben is donderdag middag alweer gelost in Botosani. De tweede die dus op donderdag is geladen doet er wat langer over i.v.m. Pasen en rijverboden. Woensdag waren er weer opruim en ophaalklussen. Mooi om mee te maken dat er zoveel enthousiasme is onder de vrijwilligers dat we dit allemaal kunnen realiseren. Nog nooit hebben we in zo’n korte periode zoveel goederen weggebracht en dan nog wel voornamelijk etenswaren. De truck die donderdag is geladen was nummer 20 dit jaar (!).

Heel vrolijk ziet hij er niet uit.

Dirk en Theo zijn zaterdag weer thuis gekomen van hun rit naar Breaza, ondanks het rijverbod op Goede Vrijdag is dit dus   
goed gelukt. In Breaza is bijna alles alweer uitgedeeld aan de verschillende contactpersonen daar.



Zaterdag hebben we weer een partij levensmiddelen opgehaald uit onze opslag in Zaandam. De voorraad daar is nu duidelijk kleiner geworden.

Aanstaande dinsdag komt er weer een Roemeense truck laden dit keer met bestemming Marghita. Op woensdag zijn er een paar ophaalklussen en kunnen weer opruimen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten