zondag 14 april 2019

Weekbericht 14


De afgelopen week is voor de meeste van ons weer relatief rustig verlopen, op woensdag hebben we een auto geladen met de laatste pakketten. Deze gaan uitgedeeld worden in de regio Breaza. Behalve de pakketten zit er nog veel extra eten, chips en koek in deze lading wat zeker goed van pas komt. Hier de link naar foto's van het laden.  

Theo en Dirk vertrekken er maandagochtend vroeg mee vanuit Marsum naar Breaza, op de terugweg hebben ze weer ligfietsen mee, door het rijverbod op Goede vrijdag is het een redelijk krap schema.

Charles is multi functioneel.
Charles en Haye zijn vrijdag thuisgekomen van hun rit naar Ticau, Floresti en Minis de rit is probleemloos verlopen.   Hier de link naar foto's.






Aanstaande dinsdag komt er een Roemeense truck voor Cristi in Botosani, we gaan met een klein team deze truck laden. Woensdag zijn er dan nog voldoende opruim en ophaalklussen.




Uitdelen in een dorp nabij Botosani.


Cristi is druk met pakketten uitdelen eerst met een team uit Oostenrijk en nu zijn er weer 20 mensen uit Bonn om hem te helpen. Niet alleen om de pakketten wegbrengen maar ook om te helpen met de bouw van het internaat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten