zondag 8 juli 2018

Weekbericht (27)


-->
Dag allemaal,


En weer is er van alles gebeurt de afgelopen week. Jelle van Dijk en en Theo van der Zee hebben hun rit naar Minis volbracht, de reis is goed verlopen op de heenweg nogal wat oponthoud gehad in Tsjechië door wegwerkzaamheden, op de terugweg ging dit goed maar moesten ze in Duitsland een stuk omrijden i.v.m. een ongeval. Het lossen was op dinsdagavond om 24 uur afgerond. Woensdag begon de terugreis weer. Pieter was blij met de spullen vooral ook omdat hij hier voor de zomerkampen veel dingen van kon gebruiken. Laden en lossen Pieter Nagel.
Hier de link naar een verslag van Theo

Woensdag was er maar een klein team maar het laden in Zaandam en Heerhugowaard is prima verlopen net als het ophalen van de bedden bij Magnushof in Schagen. Siem en Charles vertrekken vannacht met deze vracht. Rob had zaterdag nog een klus met de X op X auto.

Nico en ik hebben een mooie reis gehad, zie daarvoor de bijgaande fotorapportage. 

In Breaza werden we geconfronteerd met een verzoek van een bejaardenhuis uit de plaats Indeciu de Jos ongeveer 15 kilometer vanaf Breaza. Uitbetaling van het budget voor de aankoop van voedsel door de staat is de komende twee maanden gestopt! Er is niet genoeg geld en ze moeten voorrang geven aan kindertehuizen. De gevolgen van de enorme verhogingen van salarissen van overheidspersoneel en de sociale uitkering en andere geldverslindende maatregelen worden nu pijnlijk duidelijk.

Er was nog voorraad in Breaza o.a. een paar pellets conserven, macaroni etc. dit hebben we vrijdag gebracht. Siem en Charles gaan volgende week via de boerderij in Marghita naar Breaza en laden daar aardappelen en groenten voor hen.

Aanstaande woensdag gaan we weer laden voor de boerderij in Marghita, Abe en Nico gaan hier mee weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten