zaterdag 21 juli 2018

Weekbericht (29)


Dag allemaal,


Uitdelen door Cristi.
Weer een mooie week achter de rug. Maandag hebben we de voedselbank geholpen met transport van Zaandam naar Amsterdam. Onze voorraad in Zaandam is nog niet uitgeput. Voor aanstaande maandag staat er weer zo’n rit op het programma.

Woensdag hebben we een hele klus gehad met het laden van een trailer voor Cristi in Botosani, een mooie lading.
Het was de bedoeling om zaterdagavond de truck te lossen, dit is niet gelukt omdat de truck 24 uur is vastgehouden door de douane. De reden hiervan is nog niet bekend, nu maandagavond lossen waarschijnlijk. Hier de link naar foto's van het laden.

Wim heeft weer diverse goederen o.a. fietsen en schoolmeubelen geladen in Den Helder, Callantsoog en Schagerbrug, van een voetbalclub uit Abbekerk kregen we mooie voetbalspullen.

Abe en Nico waren donderdag weer thuis van hun rit naar Marghita. In tegenstelling tot Nederland is het daar wisselvallig weer met soms veel regen en hoge temperaturen. Om de laatste tarwe eraf te krijgen moet het weer wel veranderen. Hier de link naar een aantal foto's.

Siem heeft donderdag weer een vracht kunnen ophalen bij Dorcas, vooral kleding en bouwmateriaal.

Aanstaande woensdag komt Brederman weer laden voor Moldavië of de Oekraïne, we gaan proberen om de trailer binnen te laden i.p.v. in de felle zon.

Vrijdag staat er weer een rit naar Urk in de planning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten