zondag 29 juli 2018

Weekbericht 30

De week is weer snel voorbij gegaan, er is weer aardig wat werk verzet. Op maandag we hebben de voedselbank Amsterdam geholpen met transport en opslagwerk vanuit Zaandam. Klaas en Nico hebben uit Berkhout een mooi bed en wat ander spul kunnen ophalen, aangeboden via Dorcas.

Woensdag is er heel veel kleding (totaal ongeveer 22.000 kg) geladen die naar de Oekraïne gaat. Dit via onze Duitse partner Brederman van de stichting Ukraine – Moldavien – Hilfe uit Gladenbach. Deze stichting heeft goede contacten in deze landen en vele arme mensen worden daar door hen ondersteunt. Hier de link naar foto's van het laden.

We hadden nog tijd over en hebben vast een aanhangwagen geladen met bestemming Breaza. Van hieruit is de vraag naar ziekenhuisbedden nog steeds groot.

Het team uit Breaza is op dit moment met de kinderen aan het vakantie vieren op de boerderij in Marghita. Het gastenverblijf is daar prima geschikt voor ze kunnen er vissen, voetballen etc. en bezochten o.a. het enorme zwemparadijs in Oradea. Hier de link naar foto's van de boerderij en de clan uit Breaza

Piet en Siem zijn vrijdagochtend vroeg vertrokken naar Urk om 8 uur waren ze aan het laden en 11 uur weer thuis. Weer goed bruikbare spullen ontvangen van Andre.

Volgende week woensdag gaan we de motorwagen laden voor Breaza. De broodtrommel thuis laten want we krijgen en lunch aangeboden in Magnushof Schagen. Siem en Abe gaan deze keer de vracht naar Breaza wegbrengen.

In Hoofddorp bij het Spaarne ziekenhuis kunnen we nog twee behandeltafels ophalen.

Hier nog de link naar een bericht uit Salard 



Zie ook het onderstaande bericht over onze BBQ maak gebruik van deze uitnodiging en stuur even een berichtje als je bij dit gezellige evenement aanwezig kunt zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten