zondag 1 maart 2020

Weekbericht 10 2020

Het liep allemaal net even anders dan we gedacht hadden. Het plan was om woensdag een extra auto te laden met bestemming Breaza. We zouden dan meer ruimte hebben voor het maken van de 4.500 pakketten. Er kwam echter een telefoontje dat de truck serieuze motor problemen had gekregen en niet kon komen.

We hebben die woensdag een paar ophaalklussen gedaan en een trailer geladen die we  gebruiken als tijdelijke opslag. Op donderdag kwamen er twee trailers met levensmiddelen die we voor de pakketten nodig hebben.

Bijna leeg
In Botosani heeft Cristi op maandag de trailer gelost, ze waren weer blij met alle spullen.



We ontvingen een bericht van stichting Emeth over de situatie in het Roemeense dorp Ticau. Het is een blijft onvoorstelbaar onder wat voor omstandigheden een groot aantal mensen leven in Roemenië. Ook naar dit dorp gaat weer een deel van de pakketten samen met de door stichting Emeth ingezamelde kleding.  


Tja en dan de komende week;

Op dinsdag komt de Roemeense truck eindelijk laden voor Breaza en gaan we verder met de voorbereidingen voor de pakkettenactie op donderdag 5 en vrijdag 6 maart.

Woensdag ook weer voorbereiden en zorgen dat alles klaar is om in twee dagen 4.500 pakketten te maken en twee vrachtwagens te laden. De catering vergt ook de nodige voorbereiding.

Het is allemaal nog een beetje spannend of er genoeg mensen komen. Rob heeft aan veel mensen een uitnodiging verzonden maar het aantal aanmeldingen valt nog een beetje tegen.

Lees je dit en twijfelde je nog, schrap je andere afspraken en kom donderdag of vrijdag naar Broek op Langedijk, Dulleweg 20. Vanaf 8:30 u is er koffie en om 9 uur gaan we beginnen, het zijn gezellige dagen en je doe nuttig werk. Er is weer heerlijke soep en er zijn genoeg broodjes voor iedereen net als koffie, thee en ander drinken.  

Blader nog maar eens naar oudere berichten in dit blog over het belang van deze actie.

Stuur deze link s.v.p. ook door aan vrienden en bekenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten