zaterdag 29 augustus 2020

Weekbericht 36 / augustus 2020.

Er komen in een week tijd heel veel berichten en foto's binnen, om het geen "oud nieuws" te laten worden, toch in Italië maar even achter mijn computer gaan zitten om dit te delen op ons blog.

Het laden verliep woensdag weer vlot, dit ondanks de harde wind en de dakplaten die we moesten overladen. Als je gebruik maakt van alle ervaring die er zo'n dag rondloopt dan kan er veel. We hebben o.a. bedden geladen die naar een verzorgingshuis in Tinca gaan. Dit is een bijzonder project, meer en meer gehandicapten worden er opgevangen in dit particulier tehuis. Steun van de staat krijgen ze bijna niet, ze moeten het hebben van giften, donaties en opbrengsten van hun stukjes grond bijvoorbeeld. Pieter Nagel heeft ons met hen in contact geweest en we zijn er al een aantal keren geweest.

Behalve voor Marghita is er ook voor Reghina uit Ticau geladen, zie verder het fotoalbum.

Hier de link naar het fotoalbum

Het bonenproject loopt ook goed, de mensen van de Prinsenstichting hebben al veel omgepakt, we moesten dus weer een zak van 1.000 kg leegmaken.

Hier de link naar het fotoalbum.

Reghina heeft nooit eerder zoveel spullen van ons gehad, ze is er erg blij mee. Ze stuurt heel veel foto's zie het bijgaande album.

Hier de link naar het fotoalbum.

Henk Muller is nog in Nederland, van de bessenplukkers zijn er al een aantal naar huis, voor de meeste van hen is het een mooie ervaring geweest en ze komen met wat geld thuis. Zie verder het fotoalbum.

Hier de link naar het fotoalbum.

De eerste dakplaten van Hardeman uit Veenendaal zijn gebruikt. Zie het fotoalbum met dit mooie werk van Toth Attila.

Hier de link naar het fotoalbum

Ook in Ploiesti zijn ze nog aan het uitdelen, zie het bericht van Roxana.

Hier de link naar dit fotoalbum.

Volgende week niet laden op woensdag. De ophaalklussen zijn al rond, komt er nog wat bij dan geef ik dit door aan Rob. Woensdag 9 september gaan we weer laden voor Henk Muller, bestemming Deaj dus.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten