maandag 3 juni 2013

Bericht uit Minis

Hallo Maarten,

Eindelijk heb ik iemand gevonden die mij met de foto's heeft kunnen helpen om daar een album van te maken en die jou toe te sturen.



Het duurt altijd even om alles te verzamelen, maar zoals je kunt zien hebben wij met hulp van mensen vanuit de gemeente Rehoboth Minis weer veel nieuwe families met diverse akties en de paasactie kunnen helpen.
Jullie inspanningen zijn ook deze keer enorm groot geweest en daarvoor ook namens allen die dit ontvangen hebben heel hartelijk bedankt.
Zoals je wel weet en ook op de foto's kunt zien bereiken we wel de doelgroep die we gezamenlijk voor ogen hebben en ook graag willen helpen, ook de groep rondom ons heen in de diverse dorpen is eigenlijk zo groot dat je iedere keer weer een selectie moet maken zodat iedereen een keer aan de beurt komt. 
Ook nu is het beeld daar dat in zijn algemeenheid, de nood aan de onderkant van de maatschappij toch weer groter is geworden en vooral de werkgelegenheid in de dorpen tot een absoluut dieptepunt is gedaald.
Er zijn mensen die zelfs nog een maand na de verkregen hulp nog bedanken dat ze met de Pasen suiker en meel hadden, omdat het salaris niet was uitbetaald.
Wij zijn daarom ook zeer dankbaar voor alle hulp die wij via jullie hier mogen ontvangen, ook de bedden en een deel van de rolstoelen zijn goed terechtgekomen.
Nogmaals dank voor alles en allen die dit steeds weer mogelijk maken.
Hartelijke groeten en Gods zegen, 
Pieter en Petra Nagel, Minis, Jud. Arad. Romania.   




Hier de link naar meer foto's.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten