dinsdag 2 september 2014

Interview op Radio NH

De Rijdende Reporter
01 sep 2014 15:31
RR Motorrijders Heilloo (1-9)
Motorrijders in Heilloo
Foto: RTVNH/Bart Breukel
Fotoserie (30)
Iedere werkdag om 7.50, 9.50 en 11.50 uur live op Radio Noord-Holland.
Live bijdrages vanuit de provincie van onze Rijdende reporter Bart Breukel. Het eerste verslag van de Rijdende reporter om 7:50 uur wordt uitgezonden in het programma NH Spitstijd, de andere bijdrages in het programma Arjan Burggraaf op Radio Noord-Holland.
Maandag 1/9  Motorclubs komen de laatste tijd vooral negatief in het nieuws, maar 60 motorrijders uit Heerhugowaard/Zaandijk willen dat beeld eens even ombuigen. Ze gaan al jarenlang elk najaar naar Roemenië met hulpgoederen voor kinderen in kindertehuizen.(11:50)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toelichting;

Bart Breukel de rijdende reporter van Radio NH is maandagmorgen langs geweest en heeft een interview met ons gedaan over het werk van Stichting Promotie en de 17 daagse rit met meer dan 60 motoren naar Roemenië die 12 september van start gaat. Het programma heeft ongeveer 300.000 luisteraars en via uitzending gemist van RTV NH is het te nog eens te beluisteren. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten