zondag 5 augustus 2018

Weekbericht 31


Het laden van de aanhangwagen voor Breaza ging afgelopen woensdag weer vlot. Een heel diverse lading vooral ook ziekenhuisbedden waar nog steeds veel vraag naar is. Ondertussen konden we me de X op X auto nog paar behandeltafels ophalen bij het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp.

Na het laden kregen we in Schagen een heerlijke lunch aangeboden van Magnushof. Dit als tegenprestatie voor het opslaan en terugbrengen van een aantal ziekenhuisbedden, perfect geregeld door mijn oud- collega Carola. hier de link naar foto's

Zaterdag hebben we de 133 nog even gelost met de spullen uit Urk, dit lukte woensdag niet i.v.m. het vervangen van de koppeling. Met Siem, Jaap Ligthart en ondertekende was dit in een uurtje gepiept.
 
Vannacht gaan Siem en Abe op weg naar Breaza. Csaba, Imola en alle kinderen zijn zaterdag thuis gekomen van hun heel goed geslaagde vakantie op de boerderij. Ze zijn o.a. met z’n allen naar het zwemparadijs in Oradea geweest . 

Cristi heeft met hulp van een groep uit Engeland hulpgoederen weggebracht.

Van Paul kreeg ik nog een leuk filmpje van een zomerkamp. hier de link naar het filmpje

Maandag gaan we weer een rit Zaandam/Amsterdam doen voor de voedselbank. Woensdag gaan we niet laden maar opruimen, balen kleding ophalen in Assen en er gaat een auto naar Cabouw om daar spullen op te halen.

We hebben inmiddels ruim dertig deelnemers voor de BBQ op 25 augustus kunnen noteren, er kan nog meer bij, meld je aan!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten