zondag 26 maart 2017

Bericht over onze geweldige hulp van de Prinsenstichting

Na de kerstpakketten voor de Stichting Promotie kregen we een gezellige Nieuwjaarsreceptie bij de brandweerkazerne van Heerhugowaard waar we de brandweerwagens mochten bekijken. 

En nu hebben we ons ingezet voor de paaspaketten voor de arme mensen in Roemenië. Met elkaar hebben we 3800 pakketten gemaakt. Vooraf hadden we al bestek ingepakt wat in de voedselpakketten is gedaan. Zonder bestek kan je tenslotte niet eten. Met het maken van de Paas en Kerstpakketten zien we onze maatjes die allen net als wij zich vrijwillig inzetten . 

Het samen werken met deze mensen is zo fijn. Het zijn vrienden geworden die we telkens terug zien . Het werk is zo plezierig dat ik dit elke dag wel zou willen doen zegt Marissa. Normaal gesproken starten we een werkdag om 9.30uur. Nu staan we om 9.00uur al aan de lopende band en doen we erg ons best om de paasvoedselpakketten te vullen. Met twee dagen zijn we klaar met de klus en rijdt de vrachtwagen met de pakketten richting Roemenië waar we veel gezinnen blij gaan maken met een voedselpakket van onze hand ! Doordat we zo snel gewerkt hebben is er voor de volgende dag geen werk meer.  We kijken uit naar de kerstpakketten, En dan zien we ook onze vrienden weer !

Marina Molenaars

Geen opmerkingen:

Een reactie posten