maandag 20 maart 2017

Mooi nieuws van onze motorclub

Inline afbeelding 1                                  M.C. PROMOTIE KAMPIOEN            Inline afbeelding 3
DE TITEL NEDERLANDS  CLUBKAMPIOEN 2016 IS BINNEN

In een spannende nek aan nek race met meervoudig kampioen M.T.C. Motovatie heeft onze club aan het langste eind getrokken. Tot het laatste moment was het spannend maar zondagmiddag tijdens de toerhuldiging van het LOOT in Veenendaal maakte toercoördinator Cor Huybrechts de einduitslag bekend. De titel ging naar M.C. Promotie en onze club mag zich nationaal kampioen 2016 noemen. Onze club kreeg voor deze prestatie een enorme wisselbeker uitgereikt. De vreugde en trots straalden van de aanwezige clubleden af.                                                                                                                                                                                                     Onze dank gaat uit naar alle leden die hier aan hebben bijgedragen. Zij hebben de punten gescoord die ons op de eerste plaats hebben gebracht. Een geweldig resultaat in ons korte bestaan. Bedankt voor jullie inzet en we rekenen ook dit jaar weer op jullie. Maar er was nog meer.

OOK SUCCES IN DE KNMV CLUBTOERCOMPETITIE

Vorige week tijdens de toerhuldiging van de KNMV in Nijkerk scoorde onze club een uitstekende tweede plaats in de KNMV Clubtoercompetitie. In 2015 viel onze club met een vierde plaats net buiten de prijzen maar in 2016 was het raak. Een prachtige tweede plaats achter de kampioen MTC Noord uit Heerenveen. 
De koek is nog niet op. In de Nationale Toercompetitie van het Loot  pakte onze club ook nog even de derde plaats in de categorie toerfactor mee. Dat is het aantal punten gedeeld door het aantal verschillende rijders. Drie ereplaatsen in twee weken is een score om trots op te zijn. 
Nogmaals dank aan alle leden die een bijdrage aan deze prijzenregen hebben geleverd.  Grote klasse en het beste bewijs dat rijden met een doel echt iets oplevert.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten