zondag 16 september 2018

Weekbericht 37


-->
En weer is er veel werkt verzet afgelopen week. Maandag pendelen tussen Zaandam en Amsterdam t.b.v. de voedselbank. Dinsdag de motorwagen laden met bestemming Breaza. Onverwacht kregen we behalve onze twee motoren ook  nog twee auto’s mee, een Dacia Logan ter vervanging van de Opel Zafira in Breaza. De Mazda gaat naar een lid van het team van Phoneo in Reghin.

Woensdag de aanhangwagen geladen en rond een uur of  1 gingen Jaap en Geeske aan hun rit beginnen naar Roemenië. hier delink naar foto's

Bij Dorcas konden we een trailer vol met kleding ophalen en in Den Helder stonden ook weer allerlei spullen voor ons klaar.

Siem en Jan hebben een goede rit gehad naar Marghita, veel gezien en gedaan daar. Zomerse  omstandigheden daar, nog steeds temperaturen van zo’n 30 graden C. Vrijdag op de terugweg hebben ze de auto vol geleden bij Van Kats in Cabauw. hier de link naar foto's

Zaterdag zijn Jaap en Geeske aangekomen in Breaza en Rob, Hesva en ikzelf ook maar dan per vliegtuig. We hebben een mooie trip door Roemenië voor de boeg.

De “achterblijvers” gaan woensdag een trailer uit Roemenië die via Marghita naar Botosani gaat. Verder zijn er ophaalklussen etc.

Groeten uit Breaza

Geen opmerkingen:

Een reactie posten