zondag 14 oktober 2018

Weekbericht 40



We hebben de afgelopen week niet kunnen laden, de auto van onze Duitse vriend Brederman kon niet komen op woensdag. Hij was nog in de Oekraïne om hulpgoederen weg te brengen, hij komt nu aanstaande woensdag laden. Onze “eigen combi” was niet beschikbaar vanwege de APK keuring. We hebben woensdag echter niet stilgezeten, er waren een paar ophaalklussen met de X op X auto en we zijn druk aan het opruimen geweest en aan het inventariseren van onze voorraad t.b.v. de kerstpakketten actie.

De MAN van X op X hebben we overgenomen van St. Keer op Keer uit Heiloo/ Limmen. Jarenlang maakte we samen gebruik van deze auto en kwam Wim op woensdag met de auto uit Heiloo om spullen op te halen. Een mooie samenwerking. Er zijn in de loop van de jaren ook veel spullen van X op X in Roemenië terecht gekomen en voor een aantal projecten hebben we geld van hen gekregen. De stichting heeft nu een andere winkel in gebruik genomen aan de Rijksweg 127 in Limmen en ook een andere  bestelbus. De nieuwe winkel is zeker een bezoek waard! hier de link naar hun website

Wij gaan de MAN van een nieuwe laag verf voorzien en hopen er nog jarenlang plezier van te hebben.


Abe en Sam waren vrijdag weer veilig thuis na een rit onder zomerse omstandigheden naar Marghita. Ze zijn daar weer gastvrij ontvangen en het lossen ging snel, vrijdag hebben ze bij Waypoint in Urk weer geladen.

Nico en Siem hadden vrijdag nog een aardige klus met het ophalen van apparaten uit het Spaarne Ziekenhuis uit Hoofddorp bleek iets meer en zwaarder dan gedacht.

Aanstaande dinsdag gaat hetzelfde duo naar Assen kleding en schoen laden bij Sympany.

Aanstaande woensdag gaan we dus laden voor de Oekraïne en/of Moldavië. Vooral de balen kleding en zakken schoenen. Ook gaan we een aanhangwagen laden die maandag de 22e naar Breaza gaat, de motorwagen laden we op een ander tijdstip in Zaandam. Ljibbe en Jelle gaan deze vracht wegbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten