zondag 28 oktober 2018

Weekbericht 42


-->
De weken vliegen voorbij lijkt het wel. Het transport door Jelle en Ljibbe naar Breaza is goed verlopen, zaterdagochtend waren ze weer in Heerhugowaard. De ontvangers waren ook weer blij met de goederen. De rozijnen, schoenen en kleding zijn al in Haranglab. Toth Attila en Diaconia hebben al veel kleding opgehaald, ook de grote zakken uit Assen konden ze prima gebruiken. foto's van het laden en lossen

De Roemeense truck die we woensdag geladen hebben is zaterdag gelost in Botosani, we hebben al weer vele dankbetuigingen ontvangen van Cristi. Een deel van de bouwploeg woont in de kazerne vlakbij de grens met de Oekraïne, armoe troef daar. Deze mensen hebben vast wat kleding meegekregen. Zie de foto’s.  De chauffeur van de vrachtwagen heeft ook nog wat spullen meegekregen, hij heeft een groot gezin en ze hebben het niet "breed".  Link naar wat foto's

De rit naar België van Siem en Piet is ook weer zinvol geweest. Vrijdag hebben Kees en Nico een trailer met zakken kleding bij Dorcas geladen.

Het maken van de kleine 4.000 kerstpakketten komt ook steeds dichterbij. We gaan dit doen op 22 en 23 november. Geef het s.v.p. door aan vrienden en familie waarvan je denkt dat die kunnen helpen. Binnenkort gaat er een e-mail de deur uit naar mensen die eerder hebben geholpen.

Woensdag gaan we op verschillende adressen spullen ophalen. We gaan ook beginnen met de voorbereiding voor de verhuizing naar de Dulleweg 20 in Broek op Langedijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten