zondag 4 november 2018

Weekbericht 43


Belangrijk weekbericht

Onze verhuizing is begonnen en we gaan Kerstpakketten maken op onze nieuwe locatie.

Afgelopen woensdag hebben we de eerste spullen overgebracht naar ons nieuwe adres Dulleweg 20 in Broek op Langedijk. De verbouwing is daar involle gang, stelling worden geplaatst er komt een nieuwe deur en de kantine is in aanbouw. We komen op een prima locatie, krijgen meer m2 opslagruimte en de overige voorzieningen worden heel goed.

De kerstpakketten gaan we maken op 22 en 23 november aanstaande. Nog een keer het adres Dulleweg 20 1721 CT  Broek op Langedijk. Dit is op het industrieterrein vlakbij de Karwij bouwmarkt, tegenover Hekos en naast Ewac.

Onze vrienden van de Prinsenstichting zijn druk met het ompakken van de rozijnen en komen weer heel graag helpen met het maken van de kleine 4.000 pakketten. We gaan de mensen die eerder geholpen hebben een uitnodiging per mail versturen. Als je dit leest en je weet iemand die ook wel zou willen helpen stel hem of haar s.v.p. op de hoogte van dit mooie evenement.

De komende week hebben we het druk met ophalen van ziekenhuisbedden uit Den Helder we gaan dinsdag en donderdag twee ritten doen en herhalen dit een week later.
Woensdag gaan we de in Heerhugowaard laden voor Breaza, Sam en Charles gaan deze vracht wegbrengen. Er zijn ook ophaalklussen o.a. honderd ziekenhuis matrassen in Hoorn. Verder kunnen we vast wat spullen overbrengen naar Broek op Langedijk.

Hieronder nog even een bericht van Cristi, volgens mij is hij en de mensen in zijn omgeving nog wel een beetje blij met wat we doen.

Hier de link naar een bericht van Cristi.


hier de link naar de meest recente foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten