zondag 9 juni 2019

Weekbericht 21


Dinsdag hebben we in Zaandam een trailer vol spullen geladen, het begint daar aardig te ruimen. Op 1 augustus moeten we de opslag leeg opleveren, we hopen dat er nog een alternatief komt, de samenwerking met de voedselbank is en blijft belangrijk.

Woensdag hebben we een Roemeense truck geladen met bestemming Marghita en daarna naar Botosani. Attila wilde heel graag de kratten die we gekregen hebben via de voedselbank gaan gebruiken om zijn producten in op te slaan en te vervoeren. Dit net als de pallet stellingen gekregen van onze buren de firma Hekos. www.hekos.nl

In Marghita staat nog een partij sperziebonen die Cristi graag wil verdelen in en rond Botosani. Een partij verse groenten en aardappelen zijn ook altijd welkom.  Hier de link naar het fotoverslag.

Nog een paar ophaalklussen gedaan en een vrachtwagen gelost en zo hadden we weer een mooie dag.

Cristi stuurde nog een aantal foto's van een interessant motoren museum waar hij toevalling langskwam. expomotobucovina.ro .  Hier de link naar foto's die hij daar heeft gemaakt.

Mark staat er weer met z'n neus bovenop.
In Breaza hebben ze de BBQ die we laatst gebracht hebben in gebruik genomen, het was een succes. Iets schoonmaken en opknappen lukt Csaba wel. 


Het brommertje doet het trouwens ook weer, natuurlijk vinden ze dat leuk. video van het brommertje



Van de familie Veenstra ontving ik weer de nieuwsbrief van hun stichting HRIF Globel Aid, er weer heel veel goed werk verzet in Weesp!   Hier de link naar deze nieuwsbrief.

Aanstaande woensdag gaan we weer laden voor Breaza, Sam en Siem vertrekken met deze vracht op 17 mei.

Op het voetbalveld bij de school in Breaza is al een paar keer een bruine beer gezien, zie het bruine vlekje op de achtergrond.  De bewoners van het dorp zijn daar niet blij mee, afschieten mag niet en er komen er steeds meer.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten