zondag 7 juli 2019

Weekbericht 24


-->

Afgelopen woensdag hebben we weer een combi geladen met bestemming Breaza. Dit ging allemaal weer erg vlot, weer een mooie vracht Maandag Ljibbe en Gerben gaan er mee weg. 

Onze voorraad in Zaandam is niet zo groot meer, nog ruim een trailer vol, deze maand loopt het contract af, op 1 augustus moeten we het leeg opleveren. Op dit moment hebben we net als de voedselbank deze ruimte ook niet echt nodig. De aanvoer van voedsel stokt een beetje, was het eind vorige jaar en begin dit jaar heel veel, nu is het juist heel weinig. Jammer maar ongetwijfeld komen er weer andere tijden.

Wat er wel veel binnenkomt zijn ziekenhuismatrassen, woensdag kunnen we een partijtje ophalen in Amsterdam en worden er ook tussen de twee en driehonderd gebracht in Broek op Langedijk. In de “pijplijn” zitten er nog meer, net als een aantal ziekenhuisbedden. Allemaal goed bruikbaar maar de input blijft altijd lastig te voorspellen het is niet even de groothandel bellen en bestellen wat er precies nodig is.

In Filipu su Mic is de renovatie van het huisje van Piu van start gegaan ik heb er een fotoalbum van gemaakt met een verslag van de voortgang per dag. Het is verbazingwekkend goed gegaan, een topprestatie van ons team uit Breaza onder leiding van Csaba en Imola! Volgende week gaat het verder.



Woensdag gaan we dus in de matrassen en ook de voorraad bonen naar Zaandijk brengen waar onze vrienden van de Prinsenstichting ze gaan ompakken in potten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten