maandag 15 mei 2023

Weekbericht 19/23

Woensdag 10 mei konden we weer een mooie vracht kunnen laden met bestemming Botosani. Een groot deel zal uiteindelijk in Oekraïne terecht komen. In Amsterdam konden we een mooie partij voedsel ophalen, mooi voor het volgende transport. Zonder de mensen en organisaties uit ons netwerk zou dit allemaal niet kunnen doorgaan op deze schaal. Behalve laden was ompakwerk en nog een paar ophaalklussen. Allemaal weer gelukt.

Hier de link naar foto's van het laden.

Cristi stuurde foto’s met een toelichting over het voedsel ophalen door Igor in Botosani. Samen met een aantal Amerikanen is hij in Oekraïne geweest. 

Hier de link naar foto's met een toelichting.

Hier de link naar foto's van het lossen.

Reghina uit Ticau is weer druk geweest met uitdelen van voedsel en kleding. 

Hier de link naar foto's.




Henk Muller uit Band is samen met zijn partners daar weer aan het bouwen geweest, voedsel ophalen in Breaza. Noem het allemaal maar op. 












Imola uit Breaza stuurde foto's van het uitdelen van de goederen van het laatste transport.



Viorel en Elena uit Deaj gaan maar door met hun werk. Huisjes bouwen, eten maken voor daklozen. Hun naschoolse opvang, gewoon heel veel.


Volgende week woensdag gaan we een auto laden voor Breaza. Verder met de voorbereidingen voor de week er na, de actie in de RAI. De deelnemers krijgen volgende week meer informatie. Het gaat een mooie  dag worden.

De mensen in Roemenië verheugen zich nu al op de komt van deze mooie spullen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten