zondag 24 februari 2019

Weekbericht 7
We hebben een bewogen week achter de rug. Het overlijden van Marijke Groot, de vrouw van Nico heeft ons diep getroffen. We leven allemaal heel erg mee met Nico en zijn familie.
Link naar het bericht van overlijden.


                                                    Het “gewone” nieuws.

Afgelopen maandag zijn we begonnen met opruimen en spullen halen uit ons magazijn in Zaandam.

Lossen in Peris, de buurman heeft gelukkig een heftruck.
Dinsdag hebben we een Roemeense trailer geladen met vooral bouwmateriaal met bestemming Breaza. Een hele klus omdat het niet makkelijk stapelt en goed vastgezet moet worden. Vrijdag is de auto gelost. De meeste spullen zijn naar Toth Attila gegaan die bezig is met de bouw van een nieuw weeshuis in Peris. Een prachtige bestemming Het is een inspirerende man Toth Attila die aan de bouw van dit weeshuis is begonnen terwijl heel veel mensen dit voor onmogelijk hielden.  Hij was
ontzettend blij met de spullen die hij heeft ontvangen. Hier de link naar foto's.

Een foto van Cristi.
Op woensdag konden we weer prachtige spullen kunnen ophalen in Alkmaar en in de Kwakel. Ook zijn we een aanhangwagen met bedden aan het laden geweest.

Cristi uit Botosani blijft ons foto’s sturen van het uitdelen van de spullen die we gebracht hebben, dit keer met een team uit Engeland. Hier de link naar foto's.


Aanstaande woensdag gaan we weer een Roemeense trailer met bestemming Botosani laden. Voor de rit van Rob en Jelle gaan we de 133 laden, de aanhanger staat al vol met bedden.
Deze foto ontving ik van Pieter Nagel,
deze man is blij dat hij nu een goed bed heeft.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten