zondag 10 februari 2019

Weekbericht 5


-->
We zijn weer thuis van onze cruise naar de Caraïben, we hebben een geweldig mooie reis gehad. Het is altijd goed om weer thuis te zijn maar het verschil in temperatuur zwakt dit wel een beetje af.

Ondertussen zijn de bezigheden van St. Promotie in volle vaart doorgegaan. Haye en Charles hebben een goed reis gehad naar Breaza, van de sneeuw hebben ze geen extra overlast ondervonden. De volgende combinatie voor Breaza staat al weer klaar en vertrekt maandagochtend in alle vroegte, Nico en Siem zijn de chauffeurs.

Pieter Nagel was ook heel blij met de mooie spullen die gebracht zijn net als in Marghita hebben ze heel veel uit kunnen delen. Hoi Maarten, Een geweldig transport dank je wel. Heel veel mensen verrast en heel veel kleinere organisaties waar we veel mee doen zijn al langs geweest en delen volop uit. Veel conserven voor de tehuizen en kinderkampen. Ook veel naar Tinca en ook naar Jurjen in Campina voor de gaarkeuken van hem. Morgen nog 2 transporten 1 voor republiek Moldova 1 voor de vuilnisbelt van Cluj Napoca. Koekjes en zoutjes zijn er bijna doorheen. Geweldig bedankt namens allen. Pieter.

Het aanvullen van onze voorraad gaat ook steeds maar door we hebben een flinke partij oliebollenmix gekregen heerlijk om pannenkoeken van te bakken bijvoorbeeld. Verder zijn er matrassen, bedrijfskleding, medische artikelen, koekjes en nog vele andere dingen gebracht en opgehaald.

Voor de komende week zit er ook nog het nodige in de pijplijn, het begint maandag met schoolmeubelen en matrassen. Woensdag gaan we verder met parket en vloerbedekking en een partij linzen. Voor woensdag  is er ook een Roemeense truck in aanvraag om te laden in Zaandam, deze gaat dan naar Cristi in Botosani.
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten