vrijdag 25 januari 2019

Weekbericht nr. 4

Het weekbericht is iets eerder dan normaal, dit omdat de schrijver hiervan met Jannie zijn vrouw de komende twee weken van een vakantie gaat genieten. In die periode neemt onze secretaris Rob Booden de honneurs waar voor zaken betreffende St. Promotie. Rob is telefonisch bereikbaar onder nummer 0624266258 en per e-mail info@stichtingpromotie.nl .

allemaal lekkere dingen.
Het lossen van de schoolmeubelen in Botosani is afgerond, ze waren er heel blij me net als de kleding,  het eten en de lekkere dingen die we extra geladen hadden. De burgemeester van een dorp wil de T.V. en de krant erbij halen om het mooie werk wat Cristi en zijn team doet, in samenwerking met ons,
onder de aandacht te brengen van meer mensen.
Hier de link naar foto's ook van het uitdelen.

De reis van Haye en Charles naar Breaza verloopt ook goed, morgen zijn ze weer thuis. Ook in Breaza waren ze verrast over de vele mooie spullen deze ontvingen. Vooral ook het eten natuurlijk, vooral in de winter is dit ontzettend belangrijk. Hier de link naar foto's van het lossen.

In Broek op Langedijk hebben we ook niet stil gezetten, woensdag was het vooral een ophaal en opruimdag, donderdag hebben we een trailer geladen t.b.v. Pieter en Petra Nagel uit Minis. Vrijdag is er nog een trailer geladen voor Marghita. Ook deze in deze twee trailers gingen weer mooie en bruikbare spullen.

Volgende week gaat het gewoon door met ophalen en laden.

Vandaag las een stuk in de krant over iemand die zich inzet voor vluchtelingen op een eiland van Griekenland. Link naar een artikel over vluchtelingen.

Het is natuurlijk vreselijk dat dit in Europa plaatsvindt. We horen de verhalen hierover ook van de familie Veenstra die op allerlei manieren deze mensen helpen. Mooi dat we met hen mogen samenwerken.

De komende twee weken dus even geen nieuwe berichten op ons blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten