zondag 13 januari 2019

Weekbericht 2
De afgelopen week is er ook weer hard gewerkt. In vier dagen tijd zijn tien trailers en vijf motorwagens geladen op de oude locatie in Zaandam en overgebracht naar de nieuwe locatie aan de Houthavenkade 36 in Zaandam. Er waren wat twijfels of dit zou lukken maar donderdagavond was het klaar. Mooi dat we dit weer voor elkaar gekregen hebben en geweldig van de Fa. Albert Keizer dat we drie jaar lang hun loods van 1.500 m2 gratis mochten gebruiken. Vooral ook voor de voedselbank Amsterdam is dit van groot belang geweest.

In Broek op Langedijk hebben we woensdag direct alweer de 1e trailer geladen met bestemming Botosani. Het is een hele mooie vracht geworden met vooral eten en kleding. 

Hard gewerkt om het erf sneeuwvrij te houden.
Er is veel sneeuw gevallen, het is nu echter mooi weer en de wegen zijn goed berijdbaar. Maandag om 14:00 u, als de kinderen uit school zijn, gaan ze de trailer die nu nog in Suceava staat lossen. Ze zullen verbaast zijn over de inhoud verwacht ik. 

Vrijdag hebben we onze nieuwjaarsreceptie gehouden het was gezellig en veel belangstelling. De catering was ook weer prima. De presentatie die gehouden is heb ik geplaatst in het vorige bericht. Kan iedereen het nog even bekijken en een indruk krijgen van de vele hulpacties in 2018.

Woensdag gaan we ook weer laden en er zijn de nodige ophaalklussen. Op 21 januari vertrekken Charles en Haye naar Breaza. We gaan ook de laatste schoolmeubelen van het Dalton college overladen in een Roemeense truck, deze gaan dan ook naar scholen in Botosani en Dorohoi.

De verslagen van de kerstpakketten actie komen ook binnen, mooi om te zien waar het dan allemaal terecht komt, geeft mij altijd wel een blij gevoel.

hier de link naar foto's die Pieter Nagel gemaakt heeft.


hier de link naar foto's van Dwight Delong

hier de link naar een verslag van Marien Kroon

hier de link naar een bericht uit Ticau

hier de link naar foto's van de kerstman in Getz.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten