zondag 6 januari 2019

Weekbericht nr. 1


In de eerste week van 2019 hebben we toch al weer veel gedaan. Samen met de voedselbank Amsterdam hebben we in Zaandam een andere opslag kunnen regelen. Belangrijk voor ons en voor hun, de hoeveelheid goederen die beschikbaar komt is vooral nu heel veel en opslag is daarvoor noodzakelijk. Het is een tijdelijke oplossing maar voor het moment goed geschikt.Hier de link naar een paar foto's.

Woensdag zijn we aan het opruimen, inrichten, ophalen geweest in Broek op Langedijk. Het is nog niet op orde allemaal maar het gaat de goede kant op.

Donderdag hebben we een trailer met conserven naar HRiF in Weesp gebracht, het is de bedoeling dat in ieder geval een deel hiervan naar vluchtelingenkampen in Noord Irak gaat.  Dit via de organisatie Bring Hope  hier de link naar bringhope 

Je hoort altijd weer enthousiaste en blijmoedige verhalen in Weesp, prachtige werk wat de familie Veenstra doet. Mooi dat we  op zo'n plezierige wijze met hun kunnen samenwerken. hier de link naar hun facebook pagina

Als terug lading hadden American Airline spullen die we o.a. kunnen gebruiken in de
paaspakketten.

Bij Cristi zijn de schoolmeubelen gelost, ik heb er foto’s van gekregen. Hier de link naar foto's

Maandag 7 januari gaan we 30 pallets bouwmaterialen ophalen in Delft. Met een ander groepje gaan we aan de verhuizing van de voedselbank voorraad naar de nieuwe locatie verplaatsen. Als laatste rit nemen we dan een deel van onze voorraad mee naar Broek op Langedijk.

Woensdag 9 januari komt er weer een Roemeense truck die we gaan laden met bestemming Botosani. Cristi wil graag weer spullen hebben om uit te delen, het is koud daar en de vraag om hulp is groot. Mooi dus dat we kunnen delen uit onze voorraad. Eten en warme kleding je zult het maar niet hebben en te arm om het te kunnen kopen.

Nog even een belangrijk bericht, aanstaande vrijdag houden we onze traditioneel nieuwjaarsreceptie, zie het separate bericht geschreven door Rob.


1 opmerking:

  1. Inderdaad , je zult maar wonen op een plek waar het koud en nat is zónder toekomstvisie dat het ooit veranderd , je de volgende dag niet verzekerd bent van voedsel en droge schone kleding ... wat kan ik dan toch dankbaar zijn dat mijn wiegje in Nederland stond ...

    BeantwoordenVerwijderen