zondag 20 januari 2019

Weekbericht 3


Maandag 14 januari hebben we met een klein groepje een Roemeense trailer geladen. Dit met de rest van de schoolmeubelen die we in december van het Dalton college gekregen hebben. Er nog is nog veel eten en kleding bijgeladen, een stevige klus. De truck is inmiddels aangekomen in Suceava, aanstaande maandag gaan ze hem lossen in een dorpje nabij Botosani. Dit onder
winterse omstandigheden.

Op dinsdag is er een rit gedaan van de opslag in Zaandam naar Broek op Langedijk.

Woensdag was het weer een echte ophaaldag, kleding uit Andijk. Een restpartij van een winkelketen/markthandel uit Ede, kleding uit Hillegom. Kleding en huisraad uit Spanbroek en Oude Niedorp, nieuwe gebreide kleding van het Leger des Heils uit Alkmaar en nog wat schoolmeubelen. In Zaandam zijn we samen met mensen van de voedselbank aan het inventariseren en verdelen geweest. Er staat daar ook een aardige voorraad om naar Roemenië te brengen.

Het is winter in Roemenië. 
Woensdag is ook de motorwagen geladen (de aanhanger was al eerder geladen) met bestemming Breaza, Haye en Charles vertrekken er maandagochtend vroeg mee.

Aanstaande woensdag zijn er weer ophaal en opruim klussen. Op donderdag komt er een Roemeense truck die we gaan laden voor Pieter Nagel in Minis. Op vrijdag komt er nog een truck die we gaan laden met bestemming Marghita.

Er staan weer veel nieuwe berichten op het blog van Imola.  hier de link fazakasimola-csaba.blogspot.com 

Er komen nog steeds berichten binnen van onze kerstpakketten actie.Voor degene die het eerdere bericht met de link naar een video uit Botosani nog niet gezien hebben – het is een aanrader - .Geen opmerkingen:

Een reactie posten