zondag 10 maart 2019

Weekbericht 9

We hebben weer veel kunnen doen in de afgelopen week. Rob en Jelle zijn zaterdag weer veilig thuis gekomen van hun rit naar Breaza. De reis is goed verlopen, ze hebben ook een bezoek gebracht aan onze vriend de kluizenaar Piu. Het hele verhaal over deze man staat in eerdere berichten op dit blog en het blog van Imola. fazakasimola-csaba.blogspot.com .

Bijschrift onze eigenwijze Piu voor zijn vrijstaande bouwval.
Het loopt anders dan dat iedereen verwacht had. Na de staaroperatie kan hij weer met één oog zien en is overgeplaatst naar een ander tehuis. De omstandigheden daar paste beter bij zijn situatie. Hij is er echter erg onrustig geworden en is heel vervelend gaan doen, hij moest en zou naar huis. Door zijn gedrag is dit gelukt, hij zit nu weer in z’n oude kot en is daar heel blij mee zegt hij. Het goede nieuws is dat hij door al het werk van vooral Imola nu een klein pensioen heeft (€ 140 per maand) en dat hij weer kan zien met één oog, of de operatie aan het andere oog doorgaat is onzeker op dit moment.
-->


Volgende week gaat Csaba met het bouwteam Van Toth Attila kijken of  het huisje enigszins bewoonbaar gemaakt kan worden. Hem zo laten wonen kan niet, we gaan dus nog even door om deze lastige zaak tot een goed einde te brengen. Later meer hierover. hier de link naar foto's.

Dinsdag en woensdag hebben we een Roemeense truck geladen, die zijn inmiddels allebei op de plaats van bestemming aangekomen en zijn daar gelost. hier de link naar foto's Breaza.


Op woensdag hebben we ook weer rolstoelen kunnen ophalen in Schagen en 21 pallets met blikken linzen en 3 pallets tandpasta in Alkmaar. Kunnen we goed gebruiken voor de pakketten. Ook onze vrienden van de Prinsenstichting zijn weer hard aan het werk voor ons met het ompakken van grootverpakkingen macaroni en chocolade in bussen. Gaan allemaal in de pakketten.

De komende week gaan we onze opslag gereed maken voor de pakketten actie op 21 en 22 maart. Maandag gaan we een trailer spullen ophalen uit de opslag in Zaandam. Woensdag gaan we nog een Roemeense trailer bouwmateriaal laden met bestemming Breaza en Toth Attila in Peris.


De week daarna is op donderdag en vrijdag de pakketten actie kom als het mogelijk is helpen, het is een goed doel. De vorige keren was het altijd een mooi event om mee te maken en later op terug te kijken
-->

Geen opmerkingen:

Een reactie posten