zondag 5 mei 2019

Weekbericht 17


We hebben een relatief rustig week achter de rug. Woensdag kwam er weer veel mensen om de handen uit de mouwen te steken. Er waren in verhouding niet veel ophaal en opruim klussen de vrachtwagen laden met bestemming Breaza verliep soepel.

We kregen bezoek uit Weesp Wim Bos en Max Veenstra, ze kwamen een partij chocopasta uit Enschede brengen. Als terug lading kregen ze wat kleding, koekjes etc. mee, binnenkort gaat dit naar hun projecten in de Oekraïne en Roemenië. Tevens een mooie gelegenheid om even bij te praten over alle activiteiten. hier de link naar wat foto's.


Jan Valk heeft ook weer een pallet grootverpakking macaroni naar de Prinsenstichting gebracht om te laten ompakken in plastic bussen. Dit doen onze vrienden daar weer graag. We hebben ook nog verschillende soorten bonen op voorraad die gaan langs dezelfde weg ook in klein verpakking, fijn dat dit kan.

In Roemenië waren veel mensen vrij van hun werk i.v.m. de Orthodoxe Paasviering en de dag van de arbeid 1 mei.  Niet veel nieuws dus, Cristi is weer een stapje verder met de bouw van het internaat.
 hier de link naar wat foto's.

Aanstaande woensdag komt er weer een Roemeense truck die we gaan laden voor Botosani. Er is ook nog een tweede in “bestelling” om te gaan laden in De Lier, waar we een mooie partij kantoormeubelen en schoolmeubelen kunnen laden, wanneer deze komt is nu nog onzeker kan ook nog een week duren. De bestemming is ook weer Botosani.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten