zondag 12 mei 2019

Weekbericht 18


-
Woensdag hebben we een Roemeense truck geladen met bestemming Botosani, hij was iets later in Broek op Langedijk dan de oorspronkelijke afspraak (10 u.). Het laden ging echter vlot en om 12:30 u kon de chauffeur beginnen aan zijn rit naar Botosani.
Zaterdag was hij daar nog niet aangekomen, de verwachting is dat het lossen maandag gaat gebeuren. Er waren een paar ophaalklusjes en Rob en ondergetekende zijn nog even naar De Lier gereden om te beoordelen hoe het laden van een partij kantoormeubelen het beste zou kunnen. Het zijn prachtige meubelen en er is veel medewerking van de mensen van Priva. 

Hier de link naar de website van dit interessante bedrijf.

Bij een school in De Lier kunnen we 40 setjes schoolmeubelen ophalen, allemaal dankzij
Jan Gardien (bij ons vooral bekend van zijn bemiddeling in de bouwmaterialen). Er is vraag genoeg naar dit soort spullen.

Pieter Nagel stuurde foto's van het uitdelen van de pakketten in Minis, goed om te zien waar deze terecht zijn gekomen.

Hier de link naar foto's.

Ate en Meindert hebben er een vlotte rit van gemaakt, het lossen in Breaza ging goed op dinsdagavond. Op woensdag zijn ze nog even gaan kijken bij de huisjes die vorige jaar met het team uit Metsalawier zijn gebouwd. 


Na het laden van de fietsen zijn ze woensdagmiddag weer gaan rijden tot aan de grens bij Bors. Vrijdagavond waren ze weer in Broek op Langedijk.Aanstaande woensdag gaan we vast laden voor Breaza, Charles en Haye gaan hier mee weg op 27 mei. Het laden is eerder omdat de week daarna er veel mensen niet zijn. De aanvoer van goederen stokt ook een beetje dus dit komt beter uit. In Julianadorp gaan we wat kasten ophalen die goed geschikt zijn voor het kindertehuis in aanbouw van Toth Attila in Peris.

Lees ook nog even de nieuwsbrief van de familie Veenstra.

Het bericht hieronder van Cristi is ook nog de moeite waard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten