zondag 19 mei 2019

Weekbericht 19

Cristi weer aan het uitdelen.

Op maandag 13 mei is er weer een truck gelost in Botosani. Dit keer waren er  mensen uit Ierland op bezoek en hielpen met het verdelen van de spullen. Woensdag hebben we een beetje op “voor” gewerkt. De combi waar Charles en Haye mee naar Breaza gaan op 27 mei hebben we vast geladen. Dit mede met het idee dat we dan de komende week niet zouden laden.  Gaande weg kwamen we er achter dat niet laden de komende week geen goed idee was, we hebben nog een mooie voorraad koek, chips en allerlei levensmiddelen die we niet te lang meer op voorraad kunnen houden i.v.m. de THT datum. Cristi is hier heel blij mee dus aanstaande woensdag komt er weer een Roemeense truck om te laden.

Er zijn ook weer mooie kasten opgehaald uit Den Helder en een paar bedden uit Noorderhaven en er zijn schoolmeubelen gebracht uit Julianadorp.

Gerrit en Haye hebben zaterdag in De Lier kantoormeubelen en schoolmeubelen opgehaald.

Aanstaande dinsdag gaat ondergetekende samen met Gerrit Beetsma naar Roemenië we brengen bezoeken aan Attila en Paul in Marghita, Casba en Imola in Breaza en Cristi in Botosani en nog velen anderen, de agenda staat vol. De 28e komen we weer thuis.

Van Imola kreeg ik foto's van het zaaien van zaden.

Hier de link naar deze foto's.


Van Marin Kroon ontving ik een rapportage over het uitdelen van de pakketten.

Hier de link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten