zondag 19 januari 2020

Weekbericht 3 2020


-->
Maandag zijn we begonnen met een ophaalklus in Amsterdam. Woensdag hebben we de combi geladen die vannacht met Nico en Sam vertrekt naar Breaza. 

Via onze vrienden van St. HRIF uit Weesp konden we woensdag ongeveer 300 matrassen ophalen in Hengelo. Dit konden we combineren met het ophalen in Enschede van 2 pallets chocopasta. 
Met het havermeel zijn de mensen in en rond Botosani
heel blij hij wil graag meer hebben.

Bij HRIF in Weesp konden we woensdag ook weer een  trailer vol zakken havermeel ophalen. Een drukke dag met een mooie resultaat.







Vrijdag hebben we nog een Roemeense trailer geladen met mooie spullen die naar het plaatsje Deaj gaat de standplaats van Henk Muller. De reis verloopt goed en maandagochtend gaan ze daar al lossen. Door de kou staat de bouw van huisjes nog stil. Henk wil zo snel mogelijk beginnen aan het de bouw van het verbrande huisje.











Cristi stuurde een filmpje gemaakt door zijn hulptroepen uit Oostenrijk bij de verspreiding van de kerstpakketten daar, de moeite waard om te bekijken.             Hier de link naar dit filmpje. 

Voor volgende week staan er weer twee transporten in de planning. Woensdag gaan we laden voor Botosani.

De voorbereidingen voor het maken van pakketten begin maart zijn ook gestart. We hoeven ons dus niet af te vragen wat zullen we nu eens gaan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten