zondag 26 januari 2020

Weekbericht 4 2020

Henk Muller was jarig.

Maandag is de trailer gelost in Deja, het dorp waar Henk Muller woont. Dit is de eerste keer dat we daar rechtstreeks een vracht heen hebben gezonden. Het is goed gelukt, met veel mankracht is alles stuk voor stuk gelost en overgebracht naar de nieuwe opslag. De foto’s, in het bijgaande album, die ik ontving van Henk Muller, laten goed zien waarom zo’n transport nodig is. Henk vierde ook nog zijn 66 jarige verjaardag samen met kinderen uit het dorp die hij heeft voorzien van een feestmaal.









Sam en Nico hebben een goede reis gehad zonder problemen, ze waren vrijdagavond weer terug uit Breaza. Het verdelen is daar direct begonnen. De bouwmaterialen zijn opgeslagen in het oude schoolgebouw. Hier de link naar een paar foto's.

Klaar voor vertrek naar Botosani.
Er zijn deze week twee trailers geladen met bestemming Botosani, de truck die we het laatste geladen hebben is zaterdagmiddag al gelost. Uit omliggende dorpen kwamen contactpersonen van Cristi de goederen direct ophalen om in hun dorp te verdelen. Ook de kinderen uit Casa Ioana hebben er van genoten. Cristi had het weer goed georganiseerd, er zijn veel blije gezichten gezien die middag.

Aanstaande maandag gaan ze de trailer lossen waar o.a. veel havermeel inzit.








Prachtige bedden klaar voor transport.
Woensdag is er in Weesp, bij stichting HRIF een vracht prachtige ziekenhuisbedden en  
nachtkastjes geladen. Ook waren er nog wat kleinere ophaalklusjes.

Voor aanstaande woensdag zijn er twee Roemeense trucks in “bestelling”. We gaan dan de ziekenhuisbedden laden die naar een mooie bestemming in Boekarest gaan en we gaan bouwmateriaal laden voor Breaza.

Mooi dat we de mogelijkheden hebben om dit allemaal te organiseren en te realiseren.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten