zondag 12 december 2021

Weekbericht 49/21

Het uitdelen van de pakketten in Roemenië is nu goed op stoom gekomen, veel maar dankbaar werk voor onze contactpersonen daar. Niet alle verslagen zijn binnen maar het uitdelen is overal in volle gang. Het is nu echt koud in Roemenië met sneeuw, nattigheid en modder heel anders dan in de zomer. 


Woensdag 8 december konden we twee trailers laden. De eerste truck is geladen voor Pieter Nagel uit Minis. De familie Nagel heeft een soort herstart gemaakt en is met nieuw elan de volgende fase van hulpverlening ingegaan. Vrijdagmiddag om 14 uur is er al gelost in het plaatsje Minis niet ver van Arad. Het was weer even wennen voor Pieter zo’n volgeladen trailer te lossen en te sorteren. 

Hier de link naar foto's van het laden en lossen voor Pieter Nagel.


De tweede trailer is geladen voor Botosani en zaterdag rond de middag gelost. Cristi gaat onvermoeibaar door met zijn vele werk. In januari komt een vriend helpen met het aanleggen van de elektriciteit in de nieuwbouw.

Hier de link naar foto's van het laden en lossen voor Cristi uit Botosani.

De link naar foto's van het uitdelen in en rond Botosani.


Van Reghina uit Ticau ontving ik ook weer de nodige foto’s die een goede indruk geven hoe het daar gaat.

Hier de link naar foto's van Reghina.

Imola uit Breaza heeft haar blog bijgewerkt met foto’s van hoe het daar gaat met het verdelen. Imola beschrijft ook  wat voor problemen ze aantreft bij mensen thuis. Net als overal is er ook in Breaza een sociale dienst van de gemeente, de service van Csaba en Imola voor de mensen in het dorp werkt echter een stuk beter. 

fazakasimola-csaba.blogspot.com/

Hier de link naar een leuk bericht uit Breaza.

Diervoeder fabrikant Yarra uit Harderwijk stelt regelmatig voer ter beschikking voor de kennel van mevrouw Lydia vlakbij Reghin.

De link naar foto's van het uitdelen van hondenvoer.

Toth Attila uit Reghin/ Peris stuurde ook weer berichten en foto’s.

Hier de link naar foto's.

Op andere plekken zijn ze ook aan het uitdelen geweest, het is een mooie maar tijdrovende klus. De verslagen en foto’s volgen.


Volgende week woensdag gaan we een trailer laden die naar Breaza gaat. Er zijn weer ophaalklussen. Geen opmerkingen:

Een reactie posten