maandag 12 september 2022

Weekbericht 36/22

In het voorgaande bericht schreef over de motorreis die we gingen maken naar de Dolomieten. Jan Valk had er weer een prachtige rit voor georganiseerd, alle deelnemers hebben er van genoten. Onze gasten uit Roemenië vonden het geweldig. Zondagavond was ik weer thuis. 

Het blog bijwerken liep daardoor vertraging op.


Maandag 5 september kwam de trailer met aardappelen en groeten aan in Botosani. Deze partij is geteeld op de boerderij in Marghita en de sponsor is een Amerikaanse organisatie. Cristi stuurde een hele serie foto’s van het lossen in Botosani en van het afleveren in de Oekraïne. Het hoeft geen uitleg dat de mensen daar hulp kunnen gebruiken en het is mooi dat we daar aan kunnen bijdragen.

Hier de link naar foto's van de aankomst van de aardappelen en groenten.

Hier de link naar de overige foto's.

Woensdag waren er in Broek op Langedijk allerlei ophaalklussen, volgens mij goed gelukt en hebben we weer aardig wat voorraad. Jammer dat het aandeel levensmiddelen beperkt is.

Henk Muller uit Band stuurde wat foto’s van zijn bezigheden, jammer dat zijn gezondheid nog te wensen overlaat.

Hier de link naar foto's.

Viorel uit Deaj stuurde ook weer zijn foto’s en bericht.

Hier de link naar foto's.

Paul uit Getz heeft het brood bak project weer opgestart en wil graag wat hulpgoederen ontvangen het depot in Marghita is zo goed als leeg. Deze week komt een truck laden in Broek op Langedijk en krijgen ze nieuwe voorraad. De dag waarop we kunnen laden is nog niet helemaal duidelijk.

Hier de link naar de foto's.

Attila uit Peris stuurde foto’s van het bouwen van een nieuwe kas. Daarna nog van een doopdienst.

Hier de link naar foto's.

Woensdag zijn er ophaalklussen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten